karácsonyi menü
Már javában megy a sakkozás, mi legyen a menü. A halászlé az alap, biztos hogy lesz, a tavalyi levesbetét-forradalom jól sikerült, így idén is így lesz, a link hozzá: itt.
Főétel? Sertésszűz lesz egyben sütve, fűszeres kéregben. Ehhez készítek egy masszív karácsonyi szószt, békésszentandrási Esthajnal '15-tel főzött lilahagymás - aszalt szilvás mártást, gesztenyedarabokkal (lehet, hogy csillagánizs is lesz benne, végül is az a fűszer is passzol a sertéshúshoz). Hozzá Hasselback burgonya és gránátalmás zöldsaláta.
Desszertnek meg beiglik mindenféle kivitelben, egy-egy gombóc vaníliafagyival... Na meg egy kevés csokiszósszal!
Beszámoló és részletes recept majd Karácsony után.
https://www.youtube.com/watch?v=JGT3PiJE9-4türelem - mindjárt itt van...