Rock And Chili #gasztrocker - Utolsó kommentek
blfr8@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://rockandchili.blog.hu/2021/08/12/kukorica_tuz_fuszer/full_commentlist/1#c40844274
Válasz erre: kukorica * tűz * fűszer
2021-08-13T22:23:28+02:00
2021-08-13T22:23:28+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2021/08/12/kukorica_tuz_fuszer?full_commentlist=1#c40843168" class="reply_nick_206263" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 40843168 );">@olvasóink írták</a>: wow, újabb variáció! (azért remélem a két használat között nem sok idő telt el...
https://rockandchili.blog.hu/2021/08/12/kukorica_tuz_fuszer/full_commentlist/1#c40843168
Válasz erre: kukorica * tűz * fűszer
2021-08-13T10:59:01+02:00
2021-08-13T10:59:01+02:00
olvasóink írták
http://blog.hu/user/206263
Kihűlt főttkukoricát melegítettem át egy serpenyőben, amiben előttem valaki juhturós-szalommás tésztát készített. Isteni volt. :)
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37597926
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-09-04T20:49:55+02:00
2019-09-04T20:49:55+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37586634" class="reply_nick_1308549" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37586634 );">@ételizésítő</a>: <br />
Tanulj egy kis tiszteletet a beszélgetőpartnereddel szemben, akkor talán majd válaszolok neked. Addig meg szépen olvasd vissza, hogy mit is írtál a pontypatkóról!
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37586634
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-09-01T21:12:01+02:00
2019-09-01T21:12:01+02:00
ételizésítő
http://blog.hu/user/1308549
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37573052" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37573052 );">@Attilajukkaja</a>: <br />
Nem, nyuszi, mondtam, hogy tanulj meg értő módon olvasni, mert sokat segít az írott szöveg értelmezésében.<br />
Arról volt szó, hogy a patisszonnal kapcsolatban nem értettem soha a pontypatkózást, mert nem is hasonlít hozzá, sem kinézetre, sem ízre.
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37573052
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-29T15:36:14+02:00
2019-08-29T15:36:14+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37567606" class="reply_nick_1308549" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37567606 );">@ételizésítő</a>: <br />
Nyuszi? Ez így meg mégis hogyan?<br />
Amúgy vesd össze ezt a két beírásodat mielőtt értetlennek neveznél: "kinézetre sem hasonlít, ízre meg pláne nem" és "nem a patkóhoz nem hasonlít egyik vagy másik ízre meg kinézetre".<br />
Az elsőt arra írtad, hogy nem érted a pontypatkót miért nevezik patkónak, még akkor is, ha közben valami egészen másra gondoltál.<br />
<br />
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37567428" class="reply_nick_602212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37567428 );">@(R)ichie</a>: Szerintem sem. :o)
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37567606
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-28T04:41:28+02:00
2019-08-28T04:41:28+02:00
ételizésítő
http://blog.hu/user/1308549
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37566320" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37566320 );">@Attilajukkaja</a>: <br />
Jaj, nyuszi, nem a patkóhoz nem hasonlít egyik vagy másik ízre meg kinézetre, hanem a patisszon a pontypatkóhoz.<br />
<br />
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37567428" class="reply_nick_602212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37567428 );">@(R)ichie</a>: <br />
Hát téged sem a szövegértési képességedért fognak ellopni, cimbora.
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37567428
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-27T23:24:44+02:00
2019-08-27T23:24:44+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37566320" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37566320 );">@Attilajukkaja</a>: szerintem itt nem Te értettél félre valamit...
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37566320
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-27T16:56:56+02:00
2019-08-27T16:56:56+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37563780" class="reply_nick_1308549" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37563780 );">@ételizésítő</a>: <br />
?????<br />
Mit értettem félre azon, hogy "kinézetre sem hasonlít, ízre meg pláne nem"?
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37563780
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-26T22:31:49+02:00
2019-08-26T22:31:49+02:00
ételizésítő
http://blog.hu/user/1308549
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37562556" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37562556 );">@Attilajukkaja</a>: <br />
Hát ha megtanulnál olvasni, az sokat segítene az írott szöveg értelmezésében. :-)
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37562556
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-26T17:20:47+02:00
2019-08-26T17:20:47+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37562078" class="reply_nick_602212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37562078 );">@(R)ichie</a>: <br />
Igen, van gyakorlati haszna, de csak akkor, ha hagyod állni, hogy puhuljon a tök, utána leöblíteni, megszárítgatni. Kicsit pepecs, de szerintem megéri. A borsozást én is a végére hagynám.<br />
<br />
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37562172" class="reply_nick_1308549" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37562172 );">@ételizésítő</a>: <br />
"Szerintem kinézetre sem hasonlít, ízre meg pláne nem"<br />
Még sosem kóstoltam rántott lópatkót, de a ponty- vagy a tökpatkó bizonyára puhább az eredetinél. :o)))<br />
A szeletek alakjában viszont hogy nem látod a patkót?<br />
Amúgy a ponty vásárlása nagyon bizalmi dolog. Van ahol egész jóízűt árulnak, de én sem bízom benne. Hosszú évek óta nem ettem pontyot, de az egyik vendéglőben csak vegyes halászlé volt, ezért azt rendeltem. mert halászlét akartam enni. Utána hosszasan elbeszélgettem a pincérrel, aki elárulta, mitől volt az ő pontyuk finom.
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37562172
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-26T15:34:43+02:00
2019-08-26T15:34:43+02:00
ételizésítő
http://blog.hu/user/1308549
Pontypatkó egybe (kétszavas összetételt MINDIG egybeírunk).<br />
Panírösszetevő szintén, bár az 3 szónak számít a két szótagú igekötő miatt, de ragok nélkül nem több mint 6 szótag.<br />
<br />
Egyébként imádom, bár ezt a pontypatkózást sosem értettem. Szerintem kinézetre sem hasonlít, ízre meg pláne nem.<br />
<br />
Én fritőzben szoktam sütni. Egyszerűbb (nekem).<br />
<br />
Én pontyot, mióta csak hizlalt halastavit lehet kapni, folyamit nem (pár fasz horgász miatt letiltották a halászatot), nem eszem. Zsíros, undorító.<br />
A csillagtök nem.
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37562078
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-26T15:06:22+02:00
2019-08-26T15:06:22+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon?full_commentlist=1#c37561760" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37561760 );">@Attilajukkaja</a>: Egyetértek, én is több csillagtököt eszek rántva, mint pontyot! ;) A sózás jó trükk, kifelejtettem a leírásból, én még be is borsoztam most őket. Mondjuk én csak ízesítésként tekintettem erre a mozzanatra, de ezekszerint van gyakorlati haszna is. Köszi! ;)
https://rockandchili.blog.hu/2019/08/25/bunda_nyar_patiszon/full_commentlist/1#c37561760
Válasz erre: bunda * nyár * patiszon
2019-08-26T13:29:14+02:00
2019-08-26T13:29:14+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
A rántott csillagtök patkó sokkal finomabb, mint a bundázott ponty.<br />
Én kicsit előre lesózom a tökszeleteket, mert "izzadás" és szárítás után gyorsabban átsülnek, kevesebb időt töltenek az olajban.
https://rockandchili.blog.hu/2019/02/22/toportyu_mustar_tejfol/full_commentlist/1#c36928596
Válasz erre: töpörtyű * mustár * tejföl
2019-03-21T12:32:47+01:00
2019-03-21T12:32:47+01:00
tetsab
http://blog.hu/user/1424760
És ha már Black Sabbath, akkor Bill Ward dobost is említsük meg :)<br />
<a rel="nofollow" href="https://doublecheckvegan.com/black-sabbath-vegan/">doublecheckvegan.com/black-sabbath-vegan/</a>
https://rockandchili.blog.hu/2019/02/22/toportyu_mustar_tejfol/full_commentlist/1#c36928126
Válasz erre: töpörtyű * mustár * tejföl
2019-03-21T10:54:15+01:00
2019-03-21T10:54:15+01:00
tetsab
http://blog.hu/user/1424760
(...ja, és a kedvencem a Def Leppard hatvanéves gitárosa, Phil Collen:<br />
<a rel="nofollow" href="https://forums.sherdog.com/threads/def-leppards-phil-collen-is-60-years-old-and-vegan.3806523/">forums.sherdog.com/threads/def-leppards-phil-collen-is-60-years-old-and-vegan.3806523/</a><br />
mellesleg a dobos, Rick Allen is:<br />
<a rel="nofollow" href="https://www.livekindly.co/vegan-def-leppard-drummer-rick-allen-launches-luxury-cruelty-free-bag-range/">www.livekindly.co/vegan-def-leppard-drummer-rick-allen-launches-luxury-cruelty-free-bag-range/</a><br />
...)
https://rockandchili.blog.hu/2019/02/22/toportyu_mustar_tejfol/full_commentlist/1#c36928058
Válasz erre: töpörtyű * mustár * tejföl
2019-03-21T10:43:56+01:00
2019-03-21T10:43:56+01:00
tetsab
http://blog.hu/user/1424760
(...és Mille Petrozza is:<br />
<a rel="nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=cJ_-_hqm_9I">www.youtube.com/watch?v=cJ_-_hqm_9I</a><br />
<a rel="nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=KMWaQkzsI5w">www.youtube.com/watch?v=KMWaQkzsI5w</a><br />
+ Rob Zombie:<br />
<a rel="nofollow" href="https://i.ytimg.com/vi/llRKaaEHUYE/maxresdefault.jpg">i.ytimg.com/vi/llRKaaEHUYE/maxresdefault.jpg</a><br />
<a rel="nofollow" href="https://www.onegreenplanet.org/news/top-chef-goes-vegan-for-rob-zombie/">www.onegreenplanet.org/news/top-chef-goes-vegan-for-rob-zombie/</a><br />
stb. stb.<br />
Neked nagyon súlyos menőségi problémáid vannak.)
https://rockandchili.blog.hu/2019/02/22/toportyu_mustar_tejfol/full_commentlist/1#c36927986
Válasz erre: töpörtyű * mustár * tejföl
2019-03-21T10:28:47+01:00
2019-03-21T10:28:47+01:00
tetsab
http://blog.hu/user/1424760
Geezer Butler üzen neked valamit:<br />
<a rel="nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=D5ASHXylc-g&t=29s">www.youtube.com/watch?v=D5ASHXylc-g&t=29s</a><br />
Az igazi rockerek nem esznek állatokat.<br />
<a rel="nofollow" href="https://dvdbash.files.wordpress.com/2014/08/peta-geezer-butler-black-sabbath-dvdbash.jpg">dvdbash.files.wordpress.com/2014/08/peta-geezer-butler-black-sabbath-dvdbash.jpg</a>
https://rockandchili.blog.hu/2018/11/20/garnela_tejszin_chili/full_commentlist/1#c36167418
Válasz erre: garnéla * tejszín * chili
2018-11-20T23:16:51+01:00
2018-11-20T23:16:51+01:00
Bobby Newmark
http://blog.hu/user/17430
40 perc kurvára nem gyors.
https://rockandchili.blog.hu/2018/09/27/almavirag_alfold_gulyas/full_commentlist/1#c35932355
Válasz erre: Almavirág * Alföld * Gulyás
2018-10-06T11:33:34+02:00
2018-10-06T11:33:34+02:00
korcs75
http://blog.hu/user/512406
Az a klasszikus kelt tészta igazából egy linzer tészta. A kettő "picit" különbözik ;-) Szerintem javítsátok, igény szerint meg törölhető a kommentem utána ;-)
https://rockandchili.blog.hu/2018/09/27/almavirag_alfold_gulyas/full_commentlist/1#c35899705
Válasz erre: Almavirág * Alföld * Gulyás
2018-09-29T15:21:55+02:00
2018-09-29T15:21:55+02:00
staropramen
http://blog.hu/user/124079
" Ennek köze lehet egy bizonyos Petőfi Sándor nevű úrnak, aki errefelé született Petrovics néven"<br />
<br />
Errefelé =220 km<br />
<br />
No ezért kellett volna kimaradni.
https://rockandchili.blog.hu/2018/09/23/mangalica_kapia_teve/full_commentlist/1#c35879767
Válasz erre: mangalica * kápia * tévé
2018-09-24T22:16:25+02:00
2018-09-24T22:16:25+02:00
martineden
http://blog.hu/user/825799
Kőleves,mint a mesében.
https://rockandchili.blog.hu/2018/08/15/malac_kaposzta_buci/full_commentlist/1#c35707485
Válasz erre: malac * káposzta * buci
2018-08-22T13:49:53+02:00
2018-08-22T13:49:53+02:00
xclusiv
http://blog.hu/user/354756
komolyan képes voltál 4000x3000 pixeles, 5 megás képeket berakni ide csak azért, hogy kb. 800x600-ban megjelenjenek? Oda kellene erre figyelni, mert valaki mobilról megnézi egy postodat aztán el is ment a havi keretének 5%-a...
https://rockandchili.blog.hu/2018/08/12/zoldkave_otthonporkoles_10dolog/full_commentlist/1#c35667339
Válasz erre: zöldkávé * otthonpörkölés * 10dolog
2018-08-14T05:57:33+02:00
2018-08-14T05:57:33+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="https://rockandchili.blog.hu/2018/08/12/zoldkave_otthonporkoles_10dolog?full_commentlist=1#c35665207" class="reply_nick_196027" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35665207 );">@Superuser</a>: ohh, hát én köszönöm az elolvasást! ;)
https://rockandchili.blog.hu/2018/08/12/zoldkave_otthonporkoles_10dolog/full_commentlist/1#c35665207
Válasz erre: zöldkávé * otthonpörkölés * 10dolog
2018-08-13T16:25:18+02:00
2018-08-13T16:25:18+02:00
Superuser
http://blog.hu/user/196027
Rock'nRoll czikkely lett, köszönjük! :)
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35338790
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-09T11:54:16+02:00
2018-06-09T11:54:16+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma?full_commentlist=1#c35338724" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35338724 );">@Attilajukkaja</a>: szuper, megtisztelő és örülök! Ha megcsináltad, kommenteld be ide, vagy az fb oldalra képpel! ;)
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35338724
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-09T11:37:39+02:00
2018-06-09T11:37:39+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma?full_commentlist=1#c35337238" class="reply_nick_602212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35337238 );">@(R)ichie</a>: <br />
Ja, amúgy háromszor is szívesen átolvasok egy receptet, ha arra érdemesnek tartom, vagyis egyszer tutira meg szeretném csinálni. :o)<br />
További jó főzést!
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35337260
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-08T22:01:56+02:00
2018-06-08T22:01:56+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma?full_commentlist=1#c35337238" class="reply_nick_602212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35337238 );">@(R)ichie</a>: <br />
"Köszi, hogy inkább kétszer elolvastad"<br />
Azért remélem a csomagolópapírt leszedted a csomagról mielőtt bepácoltad volna a húst. :o))
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35337238
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-08T21:55:40+02:00
2018-06-08T21:55:40+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma?full_commentlist=1#c35334970" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35334970 );">@Attilajukkaja</a>: igen, a birka ilyen szempontból már veszélyes... ;) de szeretem a birkapörköltet, bográcsból, friss kenyérrel, kovászos uborkával!<br />
<br />
Köszi, hogy inkább kétszer elolvastad, mint egyszer legyintettél rá! ;)
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35334970
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-08T14:13:17+02:00
2018-06-08T14:13:17+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma?full_commentlist=1#c35334778" class="reply_nick_602212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35334778 );">@(R)ichie</a>: <br />
Anyukám szokott birkapörköltet főzni, ott óvatosan kell bánni a faggyúval. Azért gondoltam, hogy itt is, mert a bordák méretén látszik, hogy már ez sem volt egy szopós bárány. De ha nincs rossz íze, akkor jó! Ebben nem voltam biztos. Köszi az infót!<br />
<br />
"de ezexerint egyértelmű ;)"<br />
Második olvasásra már az volt. :o)
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35334814
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-08T13:51:08+02:00
2018-06-08T13:51:08+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma?full_commentlist=1#c35334140" class="reply_nick_1122776" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35334140 );">@mpl</a>: köszi a szómagyarázati hozzászólást, pont ilyesmi volt a célom a címadással - pozitív töltetű, kellemes élményt ad, és nem sajgó derekat meg kék-zöld foltokat. <br />
Bár állítólag van aki úgy szereti - ha érted mire gondolok ;)<br />
<br />
písz és pacsi! ;)
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35334778
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-08T13:46:28+02:00
2018-06-08T13:46:28+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma?full_commentlist=1#c35333742" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35333742 );">@Attilajukkaja</a>: igen, a bárányhúst mondom csomagnak, csak nem akartam szóismételni... :) de ezexerint egyértelmű ;) <br />
Faggyús íze az öreg báránynak, a juh-nak van (azt mondják, én még nem ettem olyant), ennek nincs mellékíze. És igen, a zsíros rész a szaftosság miatt kell. Aki fitness-ezik, az levághatja (és áttolhatja az én tányéromra ;) )
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35334140
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-08T11:55:33+02:00
2018-06-08T11:55:33+02:00
mpl
http://blog.hu/user/1122776
Biztos, hogy a “gerincre vág” jó ide..?<br />
A “hanyatt esel” jobb lenne, ugyanis a gerincre vág a szlengben annyit tesz. “lefektet, megdug”, szóval mindenképpen szexuális töltésű.<br />
Igy azt jelenti a cím, “a báránygerinc, ami tutira megb@sz”<br />
.-)
https://rockandchili.blog.hu/2018/06/06/barany_krumpli_hagyma/full_commentlist/1#c35333742
Válasz erre: bárány * krumpli * hagyma
2018-06-08T10:44:38+02:00
2018-06-08T10:44:38+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Nagyon szimpi recept! Gondolom a báránybordákat nevezed csomagnak, amikor bepácolod. :o)<br />
Látom, nem vágod le azt a vastag faggyúréteget a hús széléről. Ettől - gondolom - szaftosabb marad. De nem lesz túl intenzív az íze?
https://rockandchili.blog.hu/2018/04/11/hus_bor_le/full_commentlist/1#c35246578
Válasz erre: hús * bőr * lé
2018-05-20T23:55:00+02:00
2018-05-20T23:55:00+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/04/11/hus_bor_le?full_commentlist=1#c35024120" class="reply_nick_180198" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35024120 );">@mrperfect</a>: köszi az elismerést és a visszajelzést is. Igyekszem a lényegesebb dolgokat kiemelni és nem random modoroskodni,,, ;) Remélem ettől még rendszeresen visszanézel majd receptekért, zenékért!
https://rockandchili.blog.hu/2018/04/11/hus_bor_le/full_commentlist/1#c35246572
Válasz erre: hús * bőr * lé
2018-05-20T23:52:08+02:00
2018-05-20T23:52:08+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/04/11/hus_bor_le?full_commentlist=1#c35024928" class="reply_nick_1227529" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35024928 );">@Tatai Katalin</a>: jó ötlet, szerintem idén nálam is lesz... ;)
https://rockandchili.blog.hu/2018/04/11/hus_bor_le/full_commentlist/1#c35024928
Válasz erre: hús * bőr * lé
2018-04-13T12:20:10+02:00
2018-04-13T12:20:10+02:00
Tatai Katalin
http://blog.hu/user/1227529
én augusztusban szoktam kocsonyát késziteni 4o fokos melegben, a hideg kocsonya szuper
https://rockandchili.blog.hu/2018/04/11/hus_bor_le/full_commentlist/1#c35024120
Válasz erre: hús * bőr * lé
2018-04-13T10:09:06+02:00
2018-04-13T10:09:06+02:00
mrperfect
http://blog.hu/user/180198
jó cikk, viszont ez a random vastagított kiemelés baromi modoros és idegesítő..
https://rockandchili.blog.hu/2018/03/16/rizs_gomba_szojaszosz/full_commentlist/1#c35019142
Válasz erre: rizs * gomba * szójaszósz
2018-04-12T15:15:55+02:00
2018-04-12T15:15:55+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/03/16/rizs_gomba_szojaszosz?full_commentlist=1#c35015772" class="reply_nick_602212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35015772 );">@(R)ichie</a>: <br />
Rendszeresen még sehol sem láttam ezt a gombát, de ha látom, én is mindig megveszem. A friss shitakéval, meg az enokival is ugyanígy vagyok.
https://rockandchili.blog.hu/2018/03/16/rizs_gomba_szojaszosz/full_commentlist/1#c35015772
Válasz erre: rizs * gomba * szójaszósz
2018-04-12T09:12:44+02:00
2018-04-12T09:12:44+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2018/03/16/rizs_gomba_szojaszosz?full_commentlist=1#c34820014" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34820014 );">@Attilajukkaja</a>: köszi az elolvasást és a reakciót. Én nemrég vettem észre a Lidlben, és azóta rendszeresen veszem... Nekem bejön!
https://rockandchili.blog.hu/2018/03/16/rizs_gomba_szojaszosz/full_commentlist/1#c34820014
Válasz erre: rizs * gomba * szójaszósz
2018-03-17T19:07:19+01:00
2018-03-17T19:07:19+01:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Mindig öröm olvasni, amikor valaki felfedezi az ősi alaprecepteket. :o)<br />
Az ördögszekér gombát amúgy tényleg nem túl rég óta lehet látni az Intersparban.
https://rockandchili.blog.hu/2017/12/22/kacsacomb_kacsamaj_karacsony/full_commentlist/1#c34347167
Válasz erre: kacsacomb *kacsamáj * karácsony
2017-12-23T17:15:19+01:00
2017-12-23T17:15:19+01:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2017/12/22/kacsacomb_kacsamaj_karacsony?full_commentlist=1#c34346909" class="reply_nick_773222" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34346909 );">@gabardin</a>: jogos, javítva! (Egyébként úgyse lenne rossz... ;) )
https://rockandchili.blog.hu/2017/12/22/kacsacomb_kacsamaj_karacsony/full_commentlist/1#c34346909
Válasz erre: kacsacomb *kacsamáj * karácsony
2017-12-23T16:06:02+01:00
2017-12-23T16:06:02+01:00
gabardin
http://blog.hu/user/773222
kacsacomb libacombból? ügyes ;)
https://rockandchili.blog.hu/2017/10/16/sutotok_krem_leves_991/full_commentlist/1#c33962382
Válasz erre: Sütőtök * krém * leves
2017-10-17T14:33:09+02:00
2017-10-17T14:33:09+02:00
schr62
http://blog.hu/user/472380
csak mindig a normálatlanság, lehetne esetleg pacalos cseresznyés?????????
https://rockandchili.blog.hu/2017/10/16/sutotok_krem_leves_991/full_commentlist/1#c33961538
Válasz erre: Sütőtök * krém * leves
2017-10-17T13:04:51+02:00
2017-10-17T13:04:51+02:00
Terézágyú
http://blog.hu/user/236720
Sütőtök-pörkölt!!<br />
Nyami!
https://rockandchili.blog.hu/2017/07/07/tarkony_csirke_bogracs/full_commentlist/1#c33363411
Válasz erre: tárkony * csirke * bogrács
2017-07-08T15:03:45+02:00
2017-07-08T15:03:45+02:00
Kovacs Nocraft Jozsefne
http://blog.hu/user/817607
"Meg a rozé-hosszúlépést a szakács keze alá…"<br />
<br />
Az előzmények nélkül, már ebből is ki lehet találni, hogy te voltál a szakács. :D
https://rockandchili.blog.hu/2017/04/08/liszt_eleszto_vas/full_commentlist/1#c32811353
Válasz erre: liszt * élesztő * vas
2017-04-10T07:43:54+02:00
2017-04-10T07:43:54+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2017/04/08/liszt_eleszto_vas?full_commentlist=1#c32800883" class="reply_nick_628562" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32800883 );">@Jutiput</a>: köszi, nekem így működött, de majd talán kipróbálom futtatás nélkül is...<br />
<br />
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2017/04/08/liszt_eleszto_vas?full_commentlist=1#c32801535" class="reply_nick_90996" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32801535 );">@fénycsepp</a>: köszi!!! :)<br />
<br />
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2017/04/08/liszt_eleszto_vas?full_commentlist=1#c32803793" class="reply_nick_577035" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32803793 );">@degeco</a>: az lesz a következő, friss rozmaringgal meg szárított paradicsommal, például... ;)
https://rockandchili.blog.hu/2017/04/08/liszt_eleszto_vas/full_commentlist/1#c32803793
Válasz erre: liszt * élesztő * vas
2017-04-09T02:12:29+02:00
2017-04-09T02:12:29+02:00
degeco
http://blog.hu/user/577035
Próbáltad már tuningolni a kenyeret fűszerekkel , magvakkal, stb?
https://rockandchili.blog.hu/2017/04/08/liszt_eleszto_vas/full_commentlist/1#c32801535
Válasz erre: liszt * élesztő * vas
2017-04-08T19:36:44+02:00
2017-04-08T19:36:44+02:00
fénycsepp
http://blog.hu/user/90996
Csini kenyér, beleharapnek :)
https://rockandchili.blog.hu/2017/04/08/liszt_eleszto_vas/full_commentlist/1#c32800883
Válasz erre: liszt * élesztő * vas
2017-04-08T18:00:36+02:00
2017-04-08T18:00:36+02:00
Jutiput
http://blog.hu/user/628562
Ha van dagasztógép, nem kell az élesztőt felfuttatni.És cukor sem kell bele.Én minden hozzávaló beleteszek a gépbe,és az szépen megdagasztja.Évek óta így csinálom, és szép "cserepes", ropogós héjú kenyereket sütök.
https://rockandchili.blog.hu/2017/03/17/teszta_tejszin_paradicsom/full_commentlist/1#c32660493
Válasz erre: tészta * tejszín * paradicsom
2017-03-18T11:29:15+01:00
2017-03-18T11:29:15+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
Érdekes, hogy hogy itthon mindenki ropogósra süti, még az olasz szakácsok is a pesti éttermekben, de Olaszországban általában puha marad a tészta és folyik a besamel mártás vagy a bolognai ragu. Nekem Rómában és Bolognában is így tálalták.
https://rockandchili.blog.hu/2017/01/19/szuz_gyomber_cider/full_commentlist/1#c32199055
Válasz erre: szűz * gyömbér * cider
2017-01-21T08:55:45+01:00
2017-01-21T08:55:45+01:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
Én írtam el, elnézést! Jó, hogy figyeltek... :)
https://rockandchili.blog.hu/2017/01/19/szuz_gyomber_cider/full_commentlist/1#c32193183
Válasz erre: szűz * gyömbér * cider
2017-01-20T08:53:53+01:00
2017-01-20T08:53:53+01:00
Tehetséges ugandai buzi
http://blog.hu/user/835744
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2017/01/19/szuz_gyomber_cider?full_commentlist=1#c32191199" class="reply_nick_33407" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32191199 );">@nj</a>: Nekem is feltűnt, mert ez nagyon durva, én is gondoltam, hogy írok miatta, de ami odakint, a Zindex ajánlóban megjelenik szöveg, azt nem (R)ichie írja, hanem valami agyoniskolázott szerkesztő, aki az ajánlóketrecet tartja karban. Na, az nem tud magyarul.
https://rockandchili.blog.hu/2017/01/19/szuz_gyomber_cider/full_commentlist/1#c32191321
Válasz erre: szűz * gyömbér * cider
2017-01-19T20:57:11+01:00
2017-01-19T20:57:11+01:00
jet set
http://blog.hu/user/384788
Nincs benne kecsöp, így nem jó. Azért ételízesítő van, ez megnyugtató.
https://rockandchili.blog.hu/2017/01/19/szuz_gyomber_cider/full_commentlist/1#c32191209
Válasz erre: szűz * gyömbér * cider
2017-01-19T20:35:04+01:00
2017-01-19T20:35:04+01:00
nj
http://blog.hu/user/33407
A recept, egyébként, nem tűnik rossznak, bár, szerintem, kicsit túl van spilázva! :-)
https://rockandchili.blog.hu/2017/01/19/szuz_gyomber_cider/full_commentlist/1#c32191199
Válasz erre: szűz * gyömbér * cider
2017-01-19T20:33:46+01:00
2017-01-19T20:33:46+01:00
nj
http://blog.hu/user/33407
"ál-leesős" ???<br />
<br />
áll = az arcnak a száj alatt található része<br />
ál = nem valódi, hamis
https://rockandchili.blog.hu/2016/07/28/csirke_avokado_ananasz/full_commentlist/1#c30911442
Válasz erre: csirke, avokádó, ananász
2016-08-02T10:34:43+02:00
2016-08-02T10:34:43+02:00
na megint az avokádó ("faszom")
https://rockandchili.blog.hu/2016/05/23/sparga_kecskesajt_tejszin/full_commentlist/1#c30365928
Válasz erre: spárga, kecskesajt, tejszín
2016-05-25T11:45:34+02:00
2016-05-25T11:45:34+02:00
(R)ichie
http://blog.hu/user/602212
<a href="http://rockandchili.blog.hu/2016/05/23/sparga_kecskesajt_tejszin?full_commentlist=1#c30359624" class="reply_nick_792729" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 30359624 );">@Jake Blues</a>: köszi a visszajelzést, örülök, hogy elolvastad a bejegyzést, és h tetszik a blog (magamra vettem az utolsó mondatodban lévő közbeszúrást ;) ).<br />
<br />
Főzőtejszínt azért használok, mert ezt tudom megvásárolni a boltban, egyszerűen, bármikor, állandó (tudom, olyan, amilyen) minőségben - tehát tudom hogyan viselkedik, milyen lesz belőle az étel. <br />
Nyilván, a könnyű beszerzési lehetőség nem mentség arra, h rossz minőségű alapanyagot használjunk, hiszen fontos, hogy minél jobb minőségű hozzávalókkal dolgozzunk - hiszen annál biztosabb a siker -, ezt én is vallom. <br />
De azért túlzásokba nem kell esni, szerintem nem kell mindig a legcsúcsabb minőségű dolgokat felhasználni egy finom ételhez (nyilván a rosszabbakat meg sosem). <br />
<br />
Én a fűszerekben hiszek, egy jó ízkombinációval, megfelelően adagolt fűszerekkel el lehet húzni a fókuszt az alapanyag minőségéről - ha éppen nem pont az a cél, h valamelyik összetevőt emeljük ki...<br />
<br />
Szóval mégegyszer köszi, h van véleményed, és ezt meg is írtad, tartsd meg jó szokásod,<br />
<br />
rock, pacsi, büfékocsi!<br />
R.
https://rockandchili.blog.hu/2016/05/23/sparga_kecskesajt_tejszin/full_commentlist/1#c30359624
Válasz erre: spárga, kecskesajt, tejszín
2016-05-24T15:17:38+02:00
2016-05-24T15:17:38+02:00
Jake Blues
http://blog.hu/user/792729
Tetszik a kaja, tényleg, magam is rendszeresen használok bolti tésztát, tegnap például vargabéleshez levelest. De. Nem értem, hogy egyébként értelmes emberek miért dőlnek be a tejipar egyik - sok van nekik - aljas trükkjének, nevezetesen a "főzőtejszín" nevű valaminek. Merthogy az nem tejszín. Tejszín ugyanis csak egyféle van, nincs se hab-, se főző-, se egyéb fajtája, csak a jó zsíros - legalább 30, de inkább 35% - tejszín. Slussz. Aminek ennél kevesebb a zsírtartalma, az valami melléktermék, maradék, hígított szar, amit rátok sóztak ezzel a marketing trükkel. Ne dőljetek be neki, és különösen ne propagáljátok az ilyesmit ilyen - egyébként remek - blogokban.
https://rockandchili.blog.hu/2016/05/19/piskota_gyumolcs_csokolade/full_commentlist/1#c30332190
Válasz erre: piskóta, gyümölcs, csokoládé
2016-05-20T12:44:55+02:00
2016-05-20T12:44:55+02:00
patakidora
http://blog.hu/user/445985
hú, jól néz ki, ki fogom próbálni.
https://rockandchili.blog.hu/2016/05/10/husleves_befal_meggyogyul/full_commentlist/1#c30276444
Válasz erre: húsleves, befal, meggyógyul
2016-05-11T22:32:59+02:00
2016-05-11T22:32:59+02:00
Sunny Days
http://blog.hu/user/143338
ez a tészta a képen nem cérnametélt, inkább spagetti...
https://rockandchili.blog.hu/2016/03/18/makrela_majonez_mustar_es_monster_magnet/full_commentlist/1#c30107384
Válasz erre: makréla, majonéz, mustár (és Monster Magnet)
2016-04-19T05:03:01+02:00
2016-04-19T05:03:01+02:00
Monster Magnet a fedélzeten – rock*and*chili – #gasztrocker
[…] nem jöttek Magyarországra, így Bécsbe mentük értük. Idén biztos ami biztos, március 15-ét velük ünnepeltük Bécsben, majd most az A38-on is végig tomboltuk a showt, aztán meg ittunk egy-két sört a zenekar […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/02/08/a_becsi_szornymagnes_szendvics/full_commentlist/1#c30107356
Válasz erre: a bécsi szörnymágnes szendvics
2016-04-19T05:02:55+02:00
2016-04-19T05:02:55+02:00
Monster Magnet a fedélzeten – rock*and*chili – #gasztrocker
[…] éve láttuk őket először a Club202-ben. Tavaly nem jöttek Magyarországra, így Bécsbe mentük értük. Idén biztos ami biztos, március 15-ét velük ünnepeltük Bécsben, majd most az A38-on is […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/06/25/chilis_so/full_commentlist/1#c30107366
Válasz erre: chilis só
2016-03-08T16:35:29+01:00
2016-03-08T16:35:29+01:00
gomba, tészta, bazsalikom – rock*and*chili – #gasztrocker
[…] A gombákat vastagon felszelem, 4-5 mm is lehet egy szelet. A vastagaljú serpenyőmet füstölésig hevítem, beledobom a vaj felét, és óvatosan elrendezem a gombákat benne, kényelmesen, nem túlzsúfolva. A fokhagymát egyben dobom bele, hadd adjon egy kis plusz ízt majd a végeredménynek. Mindkét felüket két-két percig pirítom, majd tányérra téve a chilis sómmal meghintem. […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/10/09/padlizsan_rizs_es_curry/full_commentlist/1#c30107382
Válasz erre: padlizsán, rizs és curry
2016-03-01T05:31:07+01:00
2016-03-01T05:31:07+01:00
padlizsán, krumpli és morzsa – rock*and*chili – #gasztrocker
[…] hasonlít egy régebben leírt ételemhez, legalábbis több ponton egyezik az elkészítése a currys rizzsel töltött padlizsánéhoz… Szóval kikaparom a padlizsánok belsejét, és beledobom a már sós, borsos, egy […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/03/13/egy_oda_nem_egett_bableves_tortenete/full_commentlist/1#c30107362
Válasz erre: egy oda nem égett bableves története
2016-02-05T07:57:26+01:00
2016-02-05T07:57:26+01:00
chili con carne – rock*and*chili – #gasztrocker
[…] és még kb. egy éve ígértem azt is, hogy megírom hogy hogyan lehet tűzoltókkal találkozni egy osztrák síparadicsomban. […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/06/25/chilis_so/full_commentlist/1#c30107368
Válasz erre: chilis só
2016-02-05T07:57:22+01:00
2016-02-05T07:57:22+01:00
chili con carne – rock*and*chili – #gasztrocker
[…] ebédnél a levesbe is teszek, ha épp olyat vacsorázom, akkor ahhoz is veszek egy keveset. Chilis só mindig van az asztalomon. A blog nevében is ott a chili, nem véletlenül. És akkor itt van ez a […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/02/08/a_becsi_szornymagnes_szendvics/full_commentlist/1#c30107354
Válasz erre: a bécsi szörnymágnes szendvics
2016-01-19T13:24:57+01:00
2016-01-19T13:24:57+01:00
Ossobuco, a lyukas csont | rock*and*chili - #gasztrocker
[…] és annyira megtetszettek, hogy tavaly ugyan nem jöttek Magyarországra, de mi kimentünk Bécsbe megnézni őket. Idén duplázunk, március közepén Bécsben, a végén meg az A38-on nézzük meg őket. Jók […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/09/18/a_kave_haza_szekszardon/full_commentlist/1#c30107380
Válasz erre: a kávé háza - szekszárdon
2016-01-15T08:00:19+01:00
2016-01-15T08:00:19+01:00
aeropress | rock*and*chili - #gasztrocker
[…] adtak tanácsot mivel kezdjek. Eddig a szekszárdiak tették rám a legnagyobb benyomást – itt a poszt róluk – de a többiek is remekül állták a sarat és a kérdéseimet. Látszott […]
https://rockandchili.blog.hu/2014/12/25/halaszle_915/full_commentlist/1#c30107348
Válasz erre: halászlé
2015-12-21T20:27:04+01:00
2015-12-21T20:27:04+01:00
karácsonyi menü | rock*and*chili - #gasztrocker
[…] Már javában megy a sakkozás, mi legyen a menü. A halászlé az alap, biztos hogy lesz, a tavalyi levesbetét-forradalom jól sikerült, így idén is így lesz, a link hozzá: itt. […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/07/15/kaliforniai_csokis_pite/full_commentlist/1#c30107376
Válasz erre: kaliforniai csokis pite
2015-10-22T05:49:08+02:00
2015-10-22T05:49:08+02:00
muffinsütés | rock*and*chili - #gasztrocker
[…] egyik hétvégén volt egy kis időnk, így készült pár muffin a gyerekekkel. Az alaprecept itt, most a fele adagot (12 db) csokidarabokkal, a másik felét instant kávéval (2 ek) és […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/04/23/a_masnapi_tojasrantotta/full_commentlist/1#c30107364
Válasz erre: a másnapi tojásrántotta
2015-10-01T05:38:38+02:00
2015-10-01T05:38:38+02:00
Hollókői paradicsom Tokaj-hegyalján | rock*and*chili - #gasztrocker
[…] meg jöhetett egy jól megérdemelt másnapi tojásrántotta. Ugyan már írtam róla, de azért iderakom a képes beszámolót a legfrissebbről, hadd folyjon […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/09/12/philm_koncertbeszamolo/full_commentlist/1#c30107378
Válasz erre: PHILM - koncertbeszámoló
2015-09-15T11:59:23+02:00
2015-09-15T11:59:23+02:00
tojás, kenyér, sonka | rock*and*chili
[…] A PHILM Dave Lombardo “hobbizenekara”. Ismerős a név? Persze. Ő dobolt a Slayerben… Az ok, amiért most ide linkelem őket, az az, hogy nemrég voltunk az A38-as koncertjükön. Ami nagyon-nagyon-nagyon tetszett! […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/07/15/kaliforniai_csokis_pite/full_commentlist/1#c30107374
Válasz erre: kaliforniai csokis pite
2015-07-20T10:44:04+02:00
2015-07-20T10:44:04+02:00
rockandchili
Uhh, igen, elsőre sokkoló a majd' fél kiló cukor, de ha beleharapsz... Nem érdekel :)
A kaja készítésnél csak nagyjából teszem bele a hozzávalókat, érzésre. A süti az más dolog, itt keményebben érvényesül a kémia. Ha vmi 44 dkg, az annyi, nincs kecmec! :)
https://rockandchili.blog.hu/2015/07/15/kaliforniai_csokis_pite/full_commentlist/1#c30107372
Válasz erre: kaliforniai csokis pite
2015-07-20T09:51:14+02:00
2015-07-20T09:51:14+02:00
Stardog
Azért kemény, hogy több benne a Cukor (nagy C-vel) mint a liszt,
meg hogy az pont 44 dkg... ki van ez találva =D
És valóban elég falhatónak néz ki a süti, a gyerekek meg aranyosak =)
Üdv: Bence
https://rockandchili.blog.hu/2015/02/05/tojaskrem_342/full_commentlist/1#c30107352
Válasz erre: tojáskrém
2015-04-03T23:11:38+02:00
2015-04-03T23:11:38+02:00
kóla és sonka – húsvétra | rock*and*chili
[…] reszelt körtés tormát (két kanál torma, két kanál körte és két csepp citromlé) és tojáskrémet. Na és persze pirított kalácsra pakolom a sonka […]
https://rockandchili.blog.hu/2014/12/14/a_polc_674/full_commentlist/1#c30107342
Válasz erre: a polc
2015-03-25T15:23:42+01:00
2015-03-25T15:23:42+01:00
az áfonya-szarvas-áfonya háromszög | rock*and*chili
[…] egy napsütötte szombat délután magamhoz vettem pár kelléket, úgymint: a sörös polcról egy üveg békésszentandrási Szent András Könnye sört, és némi aszalt áfonyát a […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/03/04/gitar_es_whiskey/full_commentlist/1#c30107358
Válasz erre: gitár és whiskey
2015-03-13T01:08:55+01:00
2015-03-13T01:08:55+01:00
egy oda nem égett bableves története | rock*and*chili
[…] sörkészletet, mind az öt üveget) igyatok meg pár pohár viszkikólát – most nem úgy, mint Everlast – majd engedd, hadd tépje le a fejed a banda, akik az elmúlt tíz éved felfedezettjei […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/03/05/tarja_curry_tarja/full_commentlist/1#c30107360
Válasz erre: tarja, curry, tarja
2015-03-10T23:08:29+01:00
2015-03-10T23:08:29+01:00
fish*n*rice | rock*and*chili
[…] Rizst főzni egyszerű. […]
https://rockandchili.blog.hu/2014/12/25/halaszle_915/full_commentlist/1#c30107346
Válasz erre: halászlé
2015-03-10T23:08:26+01:00
2015-03-10T23:08:26+01:00
fish*n*rice | rock*and*chili
[…] (a jó minőségűvel nincs baj!), a pangasiusról meg ne is beszéljünk! A halászlé sokaknak a karácsonyi menü része. De vannak itthon is olyan halak, amikkel érdemes kezdeni, ez a kaja nem csak tőkehallal […]
https://rockandchili.blog.hu/2015/02/03/disznovagas_462/full_commentlist/1#c30107350
Válasz erre: disznóvágás
2015-03-05T23:49:15+01:00
2015-03-05T23:49:15+01:00
tarja, curry, tarja | rock*and*chili
[…] is. Most már tudom, hogy a tarja melyik része az […]